Tânărul cu trotinetă mort după ce a fost agresat de un motociclist a fost înmormântat. Agresorul a fost arestat

Este durere fara margini in familia tanarului ucis de un motociclist nervos in centrul Capitalei. Acesta este acum condus pe ultimul drum de familie si prieteni. Între timp, motociclistul se află în arest preventiv. El mai este acuzat că în 2014 a mai făcut un accident în care un biciclist a murit, iar pasagerul său de pe motocicletă a rămas paralizat pe viață.

07 aug. 2021, 15:10
Tânărul cu trotinetă mort după ce a fost agresat de un motociclist a fost înmormântat. Agresorul a fost arestat

Tânărul cu trotinetă mort după ce a fost agresat în trafic de un motociclist, fiind ulterior lovit de o maşină a fost condus pe ultimul drum de familie şi cunoştinţe.

Între timp, bărbatul care a aruncat cu o cască de motociclist în tânărul care se deplasa pe o trotinetă în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală, determinându-l să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare şi să fie lovit mortal de un autoturism, a fost arestat preventiv, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

„În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că miercuri, ora 18,30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. „Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, notează procurorii.

Citeşte şi: Judecătorii i-au dat dreptate motociclistului acuzat că a ucis un tânăr pe trotinetă

Potrivit sursei citate, motociclistul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică.

„Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determinând-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, explică anchetatorii.

Procurorii spun că în urma impactului dintre autoturism şi victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului.

Citeşte şi: Bătaie şi maşini sparte pe o stradă din Bucureşti. Trupele speciale au intervenit de urgenţă