Tânărul de 18 ani din Sibiu, filmat în timp ce conducea cu 130 km/h, este cercetat de POLIŢIE

Un tânăr de 18 ani din Sibiu a fost filmat de prietenii lui, în timp ce conducea haotic prin oraş cu peste 130 km/h. Poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere. În prezent, băiatului este cercetat de poliţie, care s-a autosesizat, potrivit unui comunicat al comunicat al IPJ Sibiu.                     La un moment dat, din cauza vitezei, tânărul a fost la un pas să se răstoarne cu maşina

RomaniaTV.net
07 mart. 2013, 16:48
Tânărul de 18 ani din Sibiu, filmat în timp ce conducea cu 130 km/h, este cercetat de POLIŢIE

Elevul teribilist din Sibiu care a gonit cu 130 de kilometri pe oră prin oraş nu avea permis de conducere. P. Bogdan s-a filmat la volanul maşinii în timp ce se distra cu mai mulţi prieteni şi a postat imaginile pe internet. Băiatul simula proba practică pentru obţinerea permisului de conducere şi a făcut mai multe manevre periculoase. Pentru fapta sa, el riscă între doi şi cinci ani de închisoare, potrivit România TV.

Citeşte şi Un tânăr de 18 ani fără permis auto, prins de poliţiştii craioveni după o cursă ca-n filme

Poliţia din Sibiu a descoperit că tânărul nu deţinea permis, după ce au aflat că şoferul simula susţinerea unei probe practice pentru obţinerea acestuia.

„Poliţiştii rutieri s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariţiei în mass-media a unor reportaje însoţite de imagini în care doi tineri aflaţi într-un autoturism simulează susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere. Cei doi tineri s-au filmat singuri în timp ce se aflau în autoturism şi rulau cu acesta pe raza municipiului Sibiu”, se arată în comunicat.

Citeşte şi Un tânăr, prins a opta oară conducând fără permis. A fost arestat pentru 29 de zile

De asemenea, identitatea tânărului a fost determinată, odată cu ora şi data la care s-a produs incidentul. El este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

„În urma vizualizării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit identitatea tânărul care conducea autoturismul–P. Bogdan (18 ani, domiciliat în municipiul Sibiu), precum şi faptul că, acesta nu deţine dreptul de a conduce autovehiculul. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, imaginile au fost surprinse de către cei doi tineri în data de 21.02.2013, în jurul orelor 18:00, în municipiul Sibiu. În cauză sunt efectuate cerecetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere”, mai scrie în comunicatul IPJ Sibiu.