Tânărul de 19 ani care a omorât doi turişti în staţiunea 2 Mai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vlad Pascu, tânărul de 19 care a omorât doi turişti în staţiunea 2 Mai, după ce a intrat cu maşina într-un grup din care aceştia făceau parte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

20 aug. 2023, 15:35
Tânărul de 19 ani care a omorât doi turişti în staţiunea 2 Mai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Mangalia a decis să admită propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul tânărului de 19 ani, care se afla sub influenţa substanţelor halucinogene.

Tânărul de 19 ani care a omorât doi turişti în staţiunea 2 Mai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Adolescentul este acuzat, printre altele, de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Tânărul era drogat şi a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti în Vama Veche. Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs în jurul orei 05.25, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche.

În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără de 20 de ani şi un tânăr de 21 de ani, iar alţi trei tineri, unul de 19 ani, ceilalţi doi de 20 de ani, au fost răniţi.

Şoferul drogat le-a spus poliţiştilor că a crezut că a lovit o pasăre

În faţa anchetatorilor, Vlad Pascu a declarat că a crezut că a lovit o pasăre şi de aceea nu a rămas la locul acidentului.

La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeste si Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai, mărturii teribile: „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală„, se arată în comunicatul Poliţiei.