Tănărul de 19 ani, dispărut în urmă cu o săptămână într-un canal al râului Bistriţa, găsit mort de către pompieri

Tânărul de 19 ani, dispărut într-un canal din Piatra Neamţ al râului Bistriţa, a fost găsit mort, sâmbătă, de către pompieri, la o săptămână după ce s-a înecat. El şi-a pierdut viaţa în încercarea de a-l salva pe un copil de 14 ani, care a fost găsit joi de către scafandri înecat.

29 iul. 2017, 11:35
Tănărul de 19 ani, dispărut în urmă cu o săptămână într-un canal al râului Bistriţa, găsit mort de către pompieri

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au reuşit, după o săptămână de căutări, să-l găsească şi pe tânărul de 19 ani dispărut în cursul serii de 22 iulie în timp ce se scălda în canalul de fugă din Piatra Neamţ al râului Bistriţa. Cadavrul tânărului a fost observat plutind pe apă la aproximativ patru kilometri de locul unde s-a înecat atunci când încerca să salveze un copil de 14 ani, al cărui trup a fost găsit, în urmă cu două zile, în grătarele de la hidrocentrala de la Dumbrava Deal, judeţul Neamţ.

„Trupul tânărului a fost observat plutind pe luciul de apă de către pompierii care au desfăşurat activităţi de căutare pe tot parcursul acestei săptămâni. Cadavrul a fost preluat de organele de poliţie în vederea continuării cercetărilor în acest caz”, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Tânărul de 19 ani şi băiatul de 14 ani au dispărut în seara de 22 iulie, după ce au intrat, pe rând, în canalul de fugă al râului Bistriţa. Copilul ar fi intrat primul în apă să se scalde şi, în momentul în care a început să strige după ajutor, tânărul de 19 ani a intrat în apă să-l salveze. Din nefericire, cei doi nemţeni s-au înecat, grupul de tineri cu care se aflau anunţând dispariţia la numărul de urgenţă 112 abia după două ore.

Citeşte şi Pompierii din Brăila au găsit trupul băiatului de 14 ani înecat, alături de unchiul său, în Dunăre

 

loading...
Partenerii noștri