Tânărul din India care a prezis pandemia vine cu noi avertizări pentru omenire! Ce a transmis profetul

Abhigya Anand este tânărul indian care a prezis pandemia! Acum, adolescentul vine cu noi profeții pentru anul 2024, fiind vorba și despre dezastre naturale. Vezi mai jos ce avertizări a făcut acesta!

29 nov. 2023, 13:14
Tânărul din India care a prezis pandemia vine cu noi avertizări pentru omenire! Ce a transmis profetul

Abhigya Anand, copilul indian care a prezis pandemia are alte profeții pentru anul ce urmează. Adolescentul a dat și unele vești bune, fiind vorba despre COVID.

Citește și Copilul profet de origine indiană, predicţii despre România: „Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Ţara va trece printr-o transformare uriaşă”

Abhigya Anand este considerat unul dintre cei mai mari profeți din țara lui.

Adolescentul s-a născut în India și a devenit popular în anul 2019, când ar fi prevăzut pandemia de Coronavirus care a lovit întreaga planetă.

La vremea aceea, băiatul a atras atenția asupra unor cicluri planetare repetabile care ar putea aduce o altă catastrofă. Ar fi fost vorba de o nouă boală, dar și unele catastrofe și dezastre naturale. După patru ani, tânărul avertizează planeta din nou!

Abhigya Anand, un adolescent genial din India, a făcut mai multe predicții pentru anul 2024, unele optimiste, altele destul de sumbre.

Acesta s-a născut în 2006 în India și este considerat unul dintre cei mai de succes profeți din țara lui.

Tânărul a fost capabil să prezică foarte multe evenimente majore, printre care pandemia Covid 19, criza energiei, dezastrele din Japonia, India sau Australia.

Profețiile pentru anul 2024

În 2024, conform profetului, virusul SARS-CoV-2 și variantele sale vor deveni mai puțin contagioase.

Te-ar putea interesa și Profeția biblică care riscă să devină realitate în războiul dintre Israel și Hamas! „Super-semnul care a făcut ceasul profetic să ticăie”

Pandemia ar putea fi considerată încheiată în următorul an, însă, adolescentul spune că interacțiunea planetelor Marte, Saturn și Jupiter, dar și alte fenomene astronomice vor avea un impact major asupra Pământului.

Mai exact, s-ar putea produce cutremure mari și alte dezastre naturale.

De altfel, tânărul a mai spus că vor apărea alte pandemii periculoase. În următorii ani, epidemiile la scară largă vor afecta peisajul politic, economic și social și toate acestea ni se datorează nouă, omenirii, a mai precizat Abhigya Anand, potrivit Eightify.

Pe lângă cele prezentate mai sus, Abhigya Anand a avertizat cu privire la impactul negativ pe care oamenii îl au asupra mediului înconjurător. Abhigya Anand insistă pe necesitatea ca oamenii să-și schimbe obiceiurile și să dea o mai mare importanță mediului și a stadiului în care se află planeta.