Tânărul din Ploieşti care şi-a torturat iubita şi a postat ororile pe Facebook, condamnat la nouă ani de închisoare

Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești care și-a maltratat iubita, a filmat-o plină de sânge, în timp ce-i spărgea pahare în cap și a postat filmarea pe Facebook, a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

RomaniaTV.net
31 dec. 2019, 06:51
Tânărul din Ploieşti care şi-a torturat iubita şi a postat ororile pe Facebook, condamnat la nouă ani de închisoare

Minora de 17 ani a fost tăiată cu cuțitul, i s-au spart sticle și pahare în cap, a fost silită să-i pupe mâinile și picioarele agresorului, totul în timp ce acesta își filma ororile și le posta pe pagina sa de Facebook, informează Ziarul de Ploiești.

El a fost judecat pentru lipsire de libertate, lovire și alte violențe, viol, violarea vieții private, pornografie infantilă etc.

Instanța a decis că “aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse,respectiv 4 ani,5 luni şi 10 zile,urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 9 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare.”

Sentința nu este definitivă.

Robert Gabriel Berechet și iubita lui locuiau împreună de câteva luni într-o garsonieră situată în cartierul Vest din Ploieşti.

Fata, care abia a împlinise 18 ani, este de fel din judeţul Buzău. Cei care îi cunosc spuneau despre ei că ar fi consumatori de droguri, iar bărbatul îşi obligă partenera să înteţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi contra cost.