Tănărul împuşcat în cartierul Vitan a rămas traumatizat VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Bărbatul împuşcat într-o parcare din cartierul Vitan plânge continuu, potrivit persoanelor care au răspuns reporterilor România TV. Vecinii lui Răzvan Isăilă spun că acesta a fost externat, dar a rămas traumatizat de cele întâmplate în urmă cu o lună. Atacatorii, care au folosit două automate Kalaşnicov, nu au fost încă prinşi de poliţişti.

RomaniaTV.net
26 dec. 2012, 13:49
Tănărul împuşcat în cartierul Vitan a rămas traumatizat VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Răzvan Isăilă a fost externat din spitalul de Urgenţă Floreasca la o lună după ce a fost găsit împuşcat în maşină, în parcarea blocului din cartierul Vitan. Vecinii lui spun că recuperarea lui e foarte dificilă.

„Plânge Răzvan. A fost scos din spital, e bine, dar are o traumă, că plânge într-una. La treburile astea nu poţi să te aştepţi la bine câteva luni. E tânăr şi cred că-şi revine”, a declarat o vecină.

Şi sora bărbatului a confirmat externarea, dar s-a mulţumit să spună că Răzvan se simte mai bine.

Tânărul de 26 de ani ar fi murit dacă unul din cele 15 gloanţe cu care a fost împuşcat nu s-ar fi oprit în telefonul mobil aflat în buzunar, în dreptul inimii.

Atacatorii, care au lăsat cele două automate Kalaşnicov la locul atentatului, nu au fost, încă, prinşi de poliţişti. Anchetatorii spun că aceştia au dispărut imediat după execuţie într-o maşină înmatriculată în Bulgaria.

Citeşte şi „Să-l văd că-mi zice „mamă” şi pot să mor”. VEZI MĂRTURIA mamei băiatului împuşcat în Capitală