Tânărul înjunghiat pe o stradă din Bumbeşti Jiu are nevoie de sânge pentru a putea trăi. Apelul disperat al prietenilor pe Facebook

Tânărul de 24 de ani înjunghiat pe stradă, la Bumbeşti Jiu, şi lăsat fără un picior, are nevoie urgentă de sânge pentru a supraviețui. Prietenii baiatului au lansat un apel prin care cer ajutorul celor care au aceeași grupă de sânge, B negativ.

08 feb. 2018, 06:39
Tânărul înjunghiat pe o stradă din Bumbeşti Jiu are nevoie de sânge pentru a putea trăi. Apelul disperat al prietenilor pe Facebook

Tânărul de 24 de ani a ajuns să se zbată între viaţă şi moarte după ce a fost găsit într-o baltă de sânge, pe o stradă din Bumbeşti. Acesta a fost înjunghiat de un alt tânăr. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă Iulian a ajuns în stare gravă la spital. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa, însă au fost nevoiţi să-i amputeze un picior.

Acum are nevoie disperată de sânge, grupa B negativ. Prietenii lui au făcut un apel pe reţelele de socializare, iar toţi cei care vor să-l ajute pe tânărul de 24 de ani sunt aşteptaţi la orice spital din ţară pentru a dona sânge, cu menţiunea pentru Iulian.

„Acest mesaj îl transmit prietenilor nostri de pe Facebook, dar si tuturor persoanelor cu suflet mare dornice sa ofere ajutor.

Prietenul nostru Cojei Vasile Iulian trece printr-o perioada foarte grea din viața lui (cred ca o mare parte din voi au auzit intamplarea nefericita care a avut loc acum cateva zile), are mare nevoie de suportul si sustinerea noastra.

Trebuie sa donam SÂNGE pentru Moase, cei care sunt in județ va rog sa mergeți la spitalul 700 din Tg-Jiu si sa precizați ca donați pentru Cojei Vasile Iulian. Se poate dona in orice alt oraș din Romania.

Distribuiti aceasta postare, fiecare distribuire ne poate ajuta”,a scris unul dintre prietenii tânărului.