Tânărul IT-ist de 27 de ani a fost găsit fără suflare. Prietenii nu mai aveau niciun semn de la el de două zile

Un tânăr din Bihor dat dispărut a fost găsit mort într-o pădure din Cluj. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze

16 mart. 2023, 08:56
Tânărul IT-ist de 27 de ani a fost găsit fără suflare. Prietenii nu mai aveau niciun semn de la el de două zile

Descoperire șocantă într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca, un tânăr de 27 de ani, originar din Bihor, a fost găsit mort la două zile după ce dispăruse de acasă.

Tânărul locuia singur în apropiere de Cluj-Napoca, era în domeniul IT și lucra de acasă. După ce familia nu a mai reușit să dea de el, a anunțat poliția.

Accident tragic la Arad! O tânără însărcinată a murit. În total sunt cinci victime, printre care doi copii

În căutarea lui au pornit mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, dar și localnici și voluntari de la o asociație, însoțiți de câini de căutare.

Animalele au preluat probe de miros din casă și i-au condus pe anchetatori în direcția trupului. Tânărul originar din Bihor a fost găsit fără suflare lângă localitatea Casele Micești, la aproximativ 700 de metri depărtare de casa lui.

Trupul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i se va face necropsia. Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Sunt luate în cauza mai multe ipoteze, dar este așteptat mai întâi raportul medico-legal.

Scene șocante în Oradea: O persoană a murit arsă de vie în centrul orașului! 

Centrul oraşului Oradea a fost scena unei întâmplări șocante, miercuri seară. O persoană a murit arsă de vie într-un gang al unui bloc din zona centrală. Evenimentul a fost anunțat la 112 la ora 18.33. Inițial, apelantul la 112 „a sesizat faptul că a văzut o persoană cuprinsă de flăcări, într-un gang de lângă un bloc de pe strada Piața Independenței din Oradea”.

Marian a murit la numai 12 ani. Puştiul s-a aventurat într-o cursă nebună cu trotineta electrică

Pompierii au stabilit, însă, că este vorba de fapt despre Piața Emanuil Gojdu. „La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, locotenent colonel Camelia Roșca. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care persoana respectivă a ajuns să fie cuprinsă de flăcări.