Tânărul mort în accidentul de la Călan era fotbalist. Avea doar 20 de ani

Un fotbalist de numai 20 de ani a murit într-un grav accident produs în judeţul Hunedoara. Tânărul a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a lovit de un camion.

30 mai 2017, 12:13

Marius Lungu (20 de ani) a murit marți, la prânz, într-un cumplit accident de circulație produs pe DN 66, în dreptul localității Călan, la intersecția cu DJ 687 Călan – Hunedoara. Mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un autotren, iar Marius a murit pe loc. Se pare că tânărul nu ar fi acordat prioritate de trecere, dar cercetările vor stabili exact cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Hunedoara. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un camion

Dispariția fulgerătoare a tânărului de 20 de ani din Călan i-a șocat pe apropiații acestuia care nu contenesc cu mesajele pe rețelele de socializare. Iată câteva dintre acestea:

    „Dumnezeu sa te ierte suflet bun!!!” (Cătălina)

    „Ne-ai lăsat pe toți cu durere în suflet. Ai fost ești și vei rămâne un om minunat. Îmi voi aminti de tine cu drag. Acel Marius care era mereu cu zâmbetul pe buze,acel băiat care indiferent de starea de spirit pe care o avea te făcea mereu să râzi, acel băiat cu o inimă mare. Îmi va fii foarte dor de tine. Condoleanțe familiei,prieten drag.” (Andreea)

    „Dumnezeu sa te ierte suflet drag o sa te iubim mereu” (Alina)

    „Condoleante familiei….ai fost ai vei fi mereu in inimile tuturor cel mai drag prieten” (Flavius)

    „Marius,nu pot sa creeed, Dumnezeu să te ierte, rămâi cu bine suflet drag!” (Geanina)

Marius a fost elev al Grupului Școlar Ovid Densușianu Călan, ia tinerețea și-a dedicat-o fotbalului, fiind unul din componenții echipei Victoria Călan.

Dumnezeu să-l odihnească!