PROVOCARE pe Facebook. Tânărul norvegian a strâns UN MILION de „like-uri” pentru sex în 18 ore

Tânărul din Norvegia care a lansat un apel pe Facebook, după ce a reuşit să obţină promisiunea unei prietene că va face sex cu el dacă fotografia va strânge un milion de "like-uri", şi-a dus la bun sfârşit misiunea în mai puţin de o zi. Ulterior, el a şters imaginea de pe Facebook de teama părinţilor fetei.

20 ian. 2013, 10:36
PROVOCARE pe Facebook. Tânărul norvegian a strâns UN MILION de „like-uri” pentru sex în 18 ore

În doar 18 ore tânărul a reuşit să strângă „like-urile” promise. Cu toate acestea, Petter Kverneng nu pare să se pregătească pentru o noapte de neuitat. Potrivit unui ziar norvegian, Cathrine Johansen nu mai este aşa încântată de promisiune. Cei doi studenţi au participat la un interviu atunci când fotografia avea 500 de mii de „like-uri”.

Ea a povestit că cei doi se cunosc de când erau în liceu, făcând parte din acelaşi grup. Ea a ţinut să precizeze că nu au fost niciodată mai mult decât prieteni şi, până la ideea de a obţine promovare pe Facebook, nu au avut niciun gând romantic.

„A început ca o glumă, dar acum o vom lua în serios. Trebuie să facem ceea ce am promis”,  a declarat Petter pentru un ziar local atunci când imaginea avea jumătate de milion de vizualizări.

„Trebuie să vedem dacă atinge un milion”, a fost răspunsul fetei deloc entuziasmate de modul în care au evoluat lucrurile.

Potrivit Daily Mail, cei doi nu şi-au mai vorbit de când fotografia a atins un milion de „like-uri”. Tânărul a declarat că singura lui teamă este aceea ca tatăl fetei să nu afle de întâmplare. Acesta este şi motivul pentru care a şters fotografia de pe Facebook.