Tânărul suspectat că a decapitat o bătrână într-o comună din Bacău, reţinut de poliţişti

Tânărul de 18 ani suspectat că a decapitat o bătrână într-o comună din Bacău a fost reţinut de poliţişti. Oamenii legii încearcă să afle dacă există un film al crimei, întrucât în casa şi curtea femeii au găsit camere de supraveghere, instalate de fiul victimei. Criminalul a declarat anchetatorilor că era băut şi n-a ştiut ce face.

29 iun. 2015, 14:10
Tânărul suspectat că a decapitat o bătrână într-o comună din Bacău, reţinut de poliţişti

După zece ore de anchetă şi 30 de persoane audiate, politiştii l-au prins pe suspectul care a decapitat o bătrână de 58 de ani din comuna Plopana: un tânăr de 18 ani care a declarat cu nonşalanţă că era băut.

„Eram beat. Nu mai ştiam ce-i cu mine”, a declarat tânărul, potrivit #romaniatv.net#.

Băiatul victimei, plecat la muncă în Spania, instalase camere de supraveghere atât în casa mamei sale din Plopana cât şi în curte. Din acest motiv, poliţiştii încearcă să afle dacă nu cumva există şi un film al crimei. Înainte de a intra în casă, criminalul a smuls mai multe cabluri ale camerelor.

Bătrâna era văduvă şi locuia singură. Crima a fost descoperită de un vecin, care a văzut în curtea femeii o sapă murdară de sange. Bătrâna era lovită şi dezbrăcată până la brâu.

Fiul victimei urmează să fie audiat. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca acesta să fi urmarit intreaga scenă a crimei pe internet.