Tânărul târât cu maşina mai mulţi kilometri şi-a revenit din comă

Tânărul din Arad bătut şi târât cu maşina, şi-a revenit după ce a stat aproape două săptămâni în comă. El a fost audiat astăzi de anchetatori, dar pentru că nu poate vorbi, a răspuns întrebărilor doar prin gesturi. Din primele indicii, bărbatul a fost victima unei răzbunări.

06 mart. 2014, 17:59
Tânărul târât cu maşina mai mulţi kilometri şi-a revenit din comă

Timp de două săptămâni, tânărul a fost ţinut în viaţă fiind conectat la aparate, însă acum a fost deconectat, iar medicaţia i-a fost redusă. În continuare însă, starea sa de sănătate este foarte grav afectată, aşa că nu a putut da prea multe amănunte despre incidentul al cărei victimă a fost.

Pe 24 februarie, tânărul de 27 de ani dintr-o localitate din Arad a intrat în comă după ce a fost bătut cu bestialitate, apoi legat de o maşină şi târât câteva sute de metri prin oraş.

Tânărul a fost găsit de localnici, care au alertat imediat Poliţia. Din primele informaţii reiese că bărbatul, aflat în strânse relaţii cu un om de afaceri englez, ar fi fost bătut pe stradă, legat de maşină şi târât până pe o distanţă între 400 şi 500 de metri.

Conform unor surse medicale, din cauza faptului că a fost legat şi târât după maşină, tânărul nu mai avea fese, iar partea inferioară a coloanei vertebrale era pur şi simplu „raşchetată” de la frecare. Într-atât de gravă era rana încât, privit din spate, tânărului i se putea vedea vezica urinară. În plus, tânărul prezintă o rană serioasă şi la cap.