Tânărului care a LOVIT INTENŢIONAT cu maşina o fată i-a fost REDUSĂ PEDEAPSA

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis, vineri, să reducă durata arestării preventive de la 29 de zile la 10 zile în cazul tânărului care a lovit intenţionat cu maşina o fată de 19 ani, după ce cei doi s-au certat în trafic în timp ce tânăra traversa strada.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 14:28
Tânărului care a LOVIT INTENŢIONAT cu maşina o fată i-a fost REDUSĂ PEDEAPSA

Potrivit unor surse din cadrul Curţii de Apel Craiova, magistraţii au judecat, vineri, recursul la măsura arestării preventive şi au decis că tânărul trebuie să stea în arest preventiv o perioadă mai mică.

Astfel, Curtea de Apel Craiova a casat decizia magistraţilor de la Tribunalul Dolj, care l-au arestat preventiv pe tânăr pentru 29 de zile şi au redus pedeapsa la 10 zile. Tânărul va mai avea însă de executat şapte zile, pentru că a fost arestat încă de miercuri.

Decizia luată vineri de magistraţii Curţii de Apel Craiova este definitivă.

Tânărul de 18 ani este cercetat pentru tentativă de omor calificat după ce marţi după-amiază a lovit intenţionat cu maşina sa de lux, un Mercedes clasa E, o fată de 19 ani. Incidentul a avut loc pe strada Brestei din Craiova, când tânărul ieşea dintr-o benzinărie la volanul maşinii, iar la un moment dat fata s-a angajat în traversarea străzii. Şoferul i-a dat prioritate, însă a început să strige după ea ca să-i atragă atenţia.

Fata l-a jignit, după care între cei doi a urmat un schimb dur de replici, după care, pentru că nu acceptat avansurile lui, tânărul a tras de volan şi a lovit-o cu maşina.

Fata a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru investigaţii, neavând nevoie de internare.