Tania Budi a căzut în cap, de pe cal „A luat-o la galop, nu mai ştiu după. Mi-am pierdut memoria din ultimii doi ani”

Tania Budi a suferit un grav accident, a căzut în cap, de pe cal. Vedeta a fost la medic și că pentru câteva ore nu a avut memorie. În plus, a avut şi o coastă ruptă, însă acum glumeşte pe tema acestui incident.

18 mart. 2021, 12:56
Tania Budi a căzut în cap, de pe cal „A luat-o la galop, nu mai ştiu după. Mi-am pierdut memoria din ultimii doi ani”
Tania Budi a căzut în cap, de pe cal

Tania Budi a căzut în cap, de pe cal. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu nu purta cască în momentul accidentului și spune că nu o să mai urce pe cal, fără să-și ia toate măsurile de precauție.

Citeşte şi: Cine este şi cum arată noua iubită a lui Cătălin Botezatu. Este mult mai tânără decât el

Eu nu știu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoștința 7 secunde, au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva.

Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc. Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea. 

Tania Budi a căzut în cap, de pe cal

Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi întrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: ‘ dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?Și prietena mea m-a întrebat: ‘dar câți ani ai? 51 de ani, ziceam eu. Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse. Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă, în viața mea. Creierul blochează automat neuornii în a comunica între ei imediat dupa un șoc și probabil s-a întâmplat acest fenomen. Data viitoare când voi cădea mi-as dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani”

, a declarat ea.