Tania Budi a încercat să-l recucerească pe Lucian Viziru cu o partidă de SEX ÎN TREI

Viaţa Taniei Budi a început să fie pusă pe tapet de când s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea. Ultima "bombă" vine din partea fostului său iubit, Lucian Viziru, care a dezvăluit un secret bine ascuns până acum de cei doi.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 06:10
Tania Budi a încercat să-l recucerească pe Lucian Viziru cu o partidă de SEX ÎN TREI

Lucian Viziru a povestit că în urmă cu câţiva ani Tania Budi a încercat să-l recucerească cu o partidă de sex în trei.

În 2009, Tania Budi şi Lucian Viziru au avut o idilă care s-a terminat însă destul de rapid. Ceea ce nu a fost deloc uşor de acceptat pentru frumoasa blondă, care a încercat să-l recucerească pe cântăreţ, a cărui popularitate era la acea vreme la cote maxime.

Între mine şi Tania nu a fost o poveste de dragoste, ci o aventură mai degrabă. Pentru ea a fost un business, plănuia să reintre în showbiz. Pentru mine, o distracţie, într-o perioadă a vieţii mele de care nu sunt foarte mândru, dar îmi asum„, a spus Viziru la Acasă TV.

Viziru a povestit cum a ajuns să facă sex cu Tania şi cu încă o prietenă de-a ei: „Într-o seară, i-am propus să o facem în trei! Nu voiam încă un bărbat, Doamne fereşte, ci o femeie. Am propus să o aduc eu, nu era vorba despre o persoană publică. Aveam câteva variante şi se putea concretiza. Iniţial nu a vrut! A avut nişte reacţii ieşite din comun şi a plecat, nu ne-am mai vorbit. După o lună a început să mă caute, mă suna, îmi dădea mesaje. La un moment dat mi-a prezentat o amică, au venit împreună la terenul unde jucam fotbal. Peste câteva zile, în weekend, m-a sunat. Mi-a zis că vrea să vină la mine cu fata pe care mi-o prezentase. Eu am refuzat atunci! Am acceptat însă peste câteva zile. Eram burlac, singur acasă… Am ajuns în dormitor, am băut câte ceva şi totul s-a întâmplat conform planului„.

Tania Budi a negat însă experienţa povestită de Viziru: „Văd că este atât de rănit de ce s-a întâmplat încât a apărut să vorbească despre ce a fost acum atâţia ani! Un gentleman nu ar vorbi despre aşa ceva! Este o fabulaţie!„.