Tania Budi, amintiri şocante din copilărie. Cum era traumatizată de tatăl său: „Era foarte violent”

Tania Budi, 54 de ani, este una dintre cele mai liniştite vedete de la noi, dar puţină lume ştie că ascunde, de fapt, o mare dramă. Fostul model a adus în prim-plan, recent, un aspect mai puțin cunoscut de opinia publică.

25 iul. 2022, 11:35
Tania Budi, amintiri şocante din copilărie. Cum era traumatizată de tatăl său: „Era foarte violent”
Tania Budi, amintiri şocante din copilărie

Tania Budi, amintiri şocante din copilărie. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și preferă să-și trăiască viața discret, dar acum a rupt tăcerea despre o perioadă dramatică din viaţa ei, mai precis din copilărie. Mai exact, Tania Budi a spus că tatăl ei a fost cel care a făcut-o să își trăiască cu teamă copilăria, în ciuda faptului că a iubit-o foarte mult.

Tania Budi a descoperit scopul vieții. Radiază de fericire la 54 de ani: „Mă iubesc bărbații!”

„M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea c@r#ă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi. Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte”, a spus Tania Budi pentru Cancan.

Tania Budi a fost înşelată: „Viața intimă mi se pare foarte importantă”

Tania Budi amai spus că traumele trăite au marcat-o pe termen lung. „A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…”, a mai adăugat Tania Budi.