Tania Budi, dezvăluiri neașteptate din copilărie. Ce spune vedeta despre educația primită de la părinți: „Nu am avut neapărat încredere de sine, asta mi-a cam lipsit”

Tania Budi nu obișnuiește să vorbească despre viața personală, dar, de această dată, și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa.

29 sept. 2023, 10:11
Tania Budi, dezvăluiri neașteptate din copilărie. Ce spune vedeta despre educația primită de la părinți: „Nu am avut neapărat încredere de sine, asta mi-a cam lipsit”
Tania Budi, dezvăluiri emoționante despre copilărie

Tania Budi este conștientă de frumusețea cu care a fost înzestrată, dar recunoaște că nu știe cum să gestioneze complimentele pe care le primește zilnic. Vedeta spune că multe din sentimentele pe care le are în prezent vin din copilărie, mai ales atunci când vine vorba de încrederea în sine.

„Complimentele sunt întotdeauna binevenite, dar mai greu este să le gestionez. După atâția ani de complimente, nu știu încă să le gestionez foarte bine, nu știu ce să răspund, spun că le mulțumesc, mă mai fâstâcesc, un pic mă rușinez, dar îmi place.

Am avut un noroc de la Dumnezeu, nu am cunoscut niciodată două sentimente: frustrare și invidie. Sunt două sentimente asemănătoare, dar am crescut cu educație. Mama mea, un om bun, iubitor de oameni, iar tata era mai impulsiv, dar nu un om rău și am crescut cu o educație mișto. Nu am avut neapărat încredere de sine, asta mi-a cam lipsit, dar nu am avut răutăți, invidii și frustrări. Am știut tot timpul că eu pot orice!”, a mărturisit Tania Budi, pentru playtech.ro.

Citește și: Cum arată Tania Budi nemachiată. Vedeta se mândreşte cu fizicul ei la 55 de ani

Aceasta spune că, de cele mai multe ori, preia energia oamenilor din jurul său.

„Suntem toți o energie, suntem făcuți din atomi. Atomul este energie, nu este materie. De multe ori preiau energia negativă. Simt, pur și simplu, că mi-a scăzut vigoarea, energia. Simt că amețesc ușor, mă mișc greu, simt ceva apăsător. Bine că nu mi se întâmplă des!”, a mai spus Tania Budi.

Citește și: Tania Budi a fost înşelată: „Viața intimă mi se pare foarte importantă”

Deși spune că tatăl ei era destul de impulsiv și dur, lucru care i-a adus o oarecare frică de oameni și multă timiditate.

„M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea c***ă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi.

Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urât.

A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…”, a mai spus Tania Budi.