Cum arată Tania Budi nemachiată. Vedeta se mândreşte cu fizicul ei la 55 de ani

Cum arată Tania Budi nemachiată. La 55 de ani, vedeta face furori cu fizicul ei, se afișează mereu în ținute sexy, iar atât bărbaţii, cât şi femeile o privesc cu admiraţie. Tania este atentă la fiecare apariție publică și se bucură din plin de celebritate.

09 mai 2023, 13:30
Cum arată Tania Budi nemachiată. Vedeta se mândreşte cu fizicul ei la 55 de ani
Cum arată Tania Budi nemachiată

Cum arată Tania Budi nemachiată. Blondina se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. De altfel, nici nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Citeşte şi: Tania Budi a descoperit scopul vieții. Radiază de fericire: „Mă iubesc bărbații!” (FOTO)

Cum arată Tania Budi nemachiată

Recent, Tania Budi s-a pozat nemachiată și i-a surprins pe cei din mediul online. Cu un ten perfect și o siluetă impecabilă, a primit multe complimente din partea internauților.

Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

Mănânc orice, dar cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntme ce gândim și ce mâncăm.Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață.

Nici cele bio nu sunt prea bio. Fastingul e și el sănătos, ajută celulele să se regenereze.Am destul de des perioade când țin cont 16 sau 18 ore să nu mănânc după care mănânc orice vreau. Cantiatea conteză foarte mult și în viață e la fel. Câte puțin din fiecare. Ca și cu viciile, dacă știi să le ții sub control.”, a declarat Tania Budi.