Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger. Au fost prieteni timp de 20 de ani

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în curtea atelierului său din București în urmă cu mai bine de o lună. Mai multe vedete din România și-au exprimat regretul despre moartea creatorului de modă.

21 iul. 2023, 18:20
Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger. Au fost prieteni timp de 20 de ani
Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger. Au fost prieteni timp de 20 de ani

Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger.  Tania Budi a fost profund îndurerată la aflarea veștii, mai ales că pe cei doi îi lega o prietenie de două decenii. „Mă gândesc la el zilnic, încă. Mi-a fost greu, foarte greu. Era un om tare cald și bun și drag sufletului meu”, a spus Tania Budi pentru Cancan.

Citeşte şi: Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. „Mi-am construit viaţa de adult”

Vedeta a recunoscut că este extrem de discretă cu privire la viața privată şi susține că nu și-ar expune relația pe rețelele de socializare: „Sunt o groază de băieți pe instagramul meu, toți prieteni, ce-i drept. Chiar dacă sunt sau nu sunt într-o relație, nu prea sunt genul care să sară în față cu pozele, pentru că există mass-media și există mulțimea care te pune în tot felul de conjuncturi și te judecă în niște feluri care nu au de-a face cu tine. Așa că mai bine stau liniștită!”.

Citeşte şi: Matei Stratan a uitat-o pe Mădălina Ghenea! Cu cine se iubeşte acum milionarul din Iaşi

Tania Budi trăiește vara pe litoral, unde îmbină utilul cu plăcutul. „Eu nu prea stau pe litoral, am niște afaceri acolo. Mă duc, le pun la punct, mă întorc, stau în București. Când e vreme de plajă, mă duc și stau puțin mai mult pe acolo, dar nu foarte mult. Pentru că nu sunt un fan al litoralului românesc”, a declarat Tania Budi.