Tania Halep către fiica sa, Simona: Prefer să te văd sănătoasă, decât să câştigi un meci de tenis

Simona Halep s-a numărat printre jucătoarele care au povestit, pentru site-ul WTA, momente emoţionante cu ocazia Zilei Mamei. Liderul mondial a vorbit despre un moment petrecut imediat după finala de la Australian Open, pierdută în faţa Carolinei Wozniacki, când Tania Halep i-a transmis un mesaj special.

15 mai 2018, 06:13
Tania Halep către fiica sa, Simona: Prefer să te văd sănătoasă, decât să câştigi un meci de tenis

După finala de la Melbourne, am avut nevoie de îngrijiri medicale şi mama mi-a spus: E ultima oară când lupţi aşa. Eşti fata mea şi prefer să te văd sănătoasă decât să câştigi un meci de tenis”, a dezvăluit Simona Halep, pentru site-ul oficial al circuitului feminin.

La primul turneu de Mare Şlem din 2018, Simona a avut un parcurs eroic, terminat abia într-un ultim act pe care mulţi l-au considerat unul dintre cele mai strânse din istoria recentă a finalelor de Mare Şlem.

Accidentată la gleznă în timpul meciului cu Destanee Aiava, din primul tur, Halep a trecut peste problemele fizice, a luptat din răsputeri şi a câştigat dramatic meciurile cu Lauren Davis (15-13 în decisiv) şi Angelique Kerber (9-7 în decisiv), salvând nu mai puţin de cinci mingi de meci, iar efortul extraordinar pe care l-a depus s-a simţit din plin în timpul finalei cu daneza Caroline Wozniacki.