Tania Popa face dezvăluiri după 16 ani de căsătorie cu Veaceaslav Damian. De ce au locuit separat cei doi

Tania Popa, în vârstă de 51 de ani, face dezvăluiri după 16 ani de căsătorie. Celebra actriță și soțul ei au o legătură specială, însă, au avut o perioadă dificilă, în care au locuit separat.

11 apr. 2024, 18:05
Tania Popa face dezvăluiri după 16 ani de căsătorie cu Veaceaslav Damian. De ce au locuit separat cei doi

Tania Popa și-a găsit dragostea la 35 de ani, dar lucrurile nu au decurs simplu. Ceu doi au avut o perioadă dificilă, în care au locuit separat. De-a lungul timpului, actrița a mărturisit că întâlnirea lor a fost una total neașteptată.

Tania Popa și actualul ei soț, Veaceaslav Damian, s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, într-un club de peste Prut. Bărbatul este mai tânăr cu 11 ani decât ea, dar diferența de vârstă nu i-a împedicat să-și trăiască povestea de dragoste. Recent, cei doi au făcut dezvăluiri de la începutul relaței, când locuiau separat și își dădeau întâlnire în secret. Despre căsătoria lor, le-au spus famiilor abia după ce actrița a rămas însărcinată, au mărturisit cei doi într-un podcast la Jorge.

Citește și: Cum l-a schimbat viața de tată pe Codin Maticiuc. „Nu e doar iubirea aia părintească, sunt efectiv topit”

Actrița mărturisește că au încercat-o mari emoții când mama ei i-a cunoscut soțul și a aflat că urmează să devină bunică pentru a doua oară. Ea mai fost căsătorită de două ori, iar din primul mariaj are o fiică, Daria, în vârstă de 23 de ani.

„Noi după două luni i-am anunțat. El locuia la el, eu la mine, pentru că nu știa nimeni că noi ne căsătoriserăm. După spectacole îl vizitam, îmi puneam ceasul la 5 să mă trezesc acasă, să fiu fată cuminte. Am rămas însărcinată și după gata, stop joc. Hai să-i anunțăm și pe ai mei și pe ai tăi că suntem căsătoriți. E o aberație, asta e telenovelă. Și a zis bine. Prima la mama, că era aici. Ai lui încă erau în Moldova. Stăteam cu Daria și cu mama. Și eram super îndrăgostită. Îmi bubuia inima. A venit în vizită cumnatul meu, soțul surorii mele și am zis mama, vezi că avem musafiri, vine prietenul meu pe la noi. Mama: A, prieten, ce prieten?. Am scos vodka din congelator, am pus și am zis că vă dau un motiv pentru ce să beți. El este soțul meu. Iar în al doilea rând, vei fi din nou bunică. Am dat shotul peste cap și am ieșit din casă”, a mai spus Tania Popa.

Citește și: Ramona Olaru dă tot din casă! Cu ce se ocupă părinții asistentei TV