Tania Popa s-a accidentat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a urlat de durere: „Mi-a sărit umărul”

Tania Popa s-a accidentat la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Pe parcursul show-ului, mai multe vedete au suferit accidentări, unele mai grave, altele mai uşoare. De această dată, Tania Popa a fost cea care a urlat de durere, după ce "i-a sărit umărul".

04 oct. 2022, 23:23
Tania Popa s-a accidentat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a urlat de durere: „Mi-a sărit umărul”
Tania Popa s-a accidentat la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Tania Popa s-a accidentat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Viața în junglă este grea, mai ales că participanții trebuie să se lupte, la fiecare pas, pentru a câștiga anumite alimente, ce le oferă energie. În plus, oboseala și stresul din cadrul competiției își spun cuvântul, mai ales în cazul anumitor concurenți.

Citeşte şi: Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra a provocat un adevărat scandal

Tania Popa s-a accidentat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În timpul uneia dintre probele pe care le avea de îndeplinit, Tania Popa s-a accidentat grav. Concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut nevoie de îngrijiri medicale. Extrem de speriată, actriţa a strigat după ajutor. „Mi-a sărit umărul”, a spus Tania Popa, potrivit Cancan.ro.

Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actorul nu a mai rezistat în Republica Dominicană, acolo unde a trăit, alături de alte vedete, în condiţii extrem de grele. Motivul care l-a făcut să îşi ceară eliminarea a fost dorul de iubita lui.

Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez.

Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Și după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba”, a spus acesta în cadrul emisiunii.