Tania Popa s-a căsătorit în secret după doar o săptămână de relaţie: „Nu merită să aştepţi prinţul pe cal alb. O să mori şi tot n-o să apară. Mai bine să greşeşti, dar să simţi că trăiești”

Povestea de dragoste a actriţei Tania Popa bate orice scenariu de film: a fost căsătorită de două ori, dar abia a treia oară a fost cu noroc. Actualul soţ este cu 11 ani mai mic ca ea şi s-au căsătorit la doar... o săptămână după ce s-au cunoscut.

28 mart. 2023, 09:22

Tania Popa şi Veaceslav Damian s-au cunocut într-un club rusesc, iar relaţia lor a evoluat într-o direcţie neaşteptată. Nu a fost una pasageră, aşa cum sunt multe dintre relaţiile legate în cluburi, ci una care s-a finalizat printr-o căsătorie şi un copil.

Tania Popa şi Veaceslav Damian s-au căsătorit la o săptămână după ce s-au cunoscut

Căsătorie făcută pe repede-înainte, mai exact la doar o săptămână după ce cei doi s-au cunoscut. O săptămţnă în care Tania nu a avut timp nici măcar să-i afle numele de familie celui care urma să-i devină soţ. La 15 ani distanţă de la acel moment, Tania şi Veaceslav se iubesc mai mult ca niciodată.

Vreau toate domnișoarele care așteaptă de ani de zile prințul pe cal alb, așteaptă cel mai frumos, mai talentat, mai cu familie, mai cu stare, mai cu tot, să caște bine ochii și urechile și să mă asculte. Sunt o lecție vie că așa ceva nu există, că, în viață, dacă stăm și așteptăm și visăm în astre cu ochii deschiși, o să treacă viața pe lângă noi și o să ajungem niște babe bătrâne, singure, niște acrituri fără familie, fără copii, nefericite și exact așa o să intrăm în pământ.

L-am cunoscut pe soțul meu într-o seară, într-un club, eram cu fetele să ascultăm muzică, pe care o cânta prietenul meu, eram cu soția lui și cu câteva prietene și colege. Asta este, eram majoră și vaccinată, cocktailurile erau gratis, am băut cu nemiluita, aveam ceață în ochi… Am aflat, ulterior, că și soțul meu avea ceață în ochi și el se simțea bine. Ne-am intersectat cu acea ceață în ochi, spre rușinea mea m-am sărutat toată noaptea cu el, dimineața muream de rușine și speram că nu i-am dat numărul lui de telefon. Ba da, i l-am dat, i-am și spus că sunt actriță. Ziceam: ‘Doamne, sper că nu mă sună!’. Ba da, m-a sunat. Din a doua zi, o săptămână, zi de zi, am stat ore în șir să vorbim noaptea pentru că eram și vecini. Culmea astrelor, alinierilor…

Fix peste o săptămână mi-a spus: ‘Ce faci luni dimineața?’ ‘Sunt liberă’. ‘Ne căsătorim?’ Am zis DA. Exact atât de repede. Și asta am și făcut, fix după o săptămână în care eu nu știam numele de familie”, a povestit Tania Popa, la FRESH by UNICA.

Citeste si Tania Popa, mărturisiri emoționante despre dramele vieții! “A fost prima mea comoție cerebrală”

Sfatul Taniei Popa pentru tinerele care vor să-şi întemeieze o familie: „O să mori și prințul tot nu o să vină! Mai bine greșești o dată, de două ori, să ai experiență”

La scurt timp, actrița a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiat, pe Slavic. Este cel de-al doilea copil al actriţei, ea mai având o fiică dintr-o relație anterioară.

Ne-am căsătorit, am și rămas însărcinată, ne vizitam, nu am zis la nimeni, a fost în secret. Nu știa nimeni că suntem căsătoriți, am făcut-o în secret, nici nu știu de ce, poate pentru că era după o săptămână, habar nu am. Și, ca o fiică așa, nu am venit cu unul acasă la mine, am venit cu soțul când deja am rămas însărcinată, după vizitele mele la el acasă. Evident că a fost o dragoste, o pasiune inexplicabilă, la prima vedere”, a completat actriţa.

Citeste si Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis după ce a fost operată: „Nu aveam niciun simptom!”

Actriţa recunoaşte că a riscat atunci când a decis să se căsătorească cu Veaceslav, dar, uitându-se în urmă, este fericită că şi-a asumat acel risc. Tania are şi un sfat pentru tinerele care-şi caută jumătatea: să nu aştepte prinţul pe cal alb şi să-şi dea voie să facă alegeri greşite, pentru ca, în cele din urmă, să facă alegerea bună.

Ce vreau să spun, că eu, din momentul ăla, până în prezent, îl descopăr și nu am stat, știi, stai mai întâi să văd ce fel de om este, să îi cunosc familia, după aia să îi văd arborele genealogic, după aia să îl iau de soț. Nu, uite, m-am căsătorit riscând și anul ăsta se fac 15 ani de căsnicie fericită, alături de acest bărbat pe care nici nu îl cunoșteam când m-am căsătorit cu el, avem un copil minunat împreună, toți bârfitorii nu mi-au dat niciun an de zile alături de el. Că diferența de vârstă, că nu știu ce, că nu știu cum… În ciuda tuturor acestor lucruri, iată că se poate.

Sfatul meu este următorul: viața este extrem de scurtă și merită să încercăm și, dacă greșim, să o luăm de la capăt. E mult mai tare decât să… las că aștept prințul. O să mori și prințul tot nu o să vină! Mai bine greșești o dată, greșește de două ori, nu e niciun capăt de țară, să ai experiență, dar simți că trăiești, decât să stai în casă și să visezi”, a completat actrița Tania Popa.