Tanti Catinca, în vârstă de 80 de ani, a reușit să pună la punct doi escroci cu experiență, după ce au încercat să o păcălească prin metoda „Accidentul”

Cum a reușit tanti Catinca, la 80 de ani, să păcălească doi escroci cu experiență, după ce au sunat-o să-i spună că fiul ei a provcat un accident.

11 sept. 2023, 11:18
Tanti Catinca, în vârstă de 80 de ani, a reușit să pună la punct doi escroci cu experiență, după ce au încercat să o păcălească prin metoda „Accidentul”
Cum a reușit tanti Catinca să păcălească doi escroci

Tanti Catinca a fost sunată în toiul nopții de către cei doi escroci care i-au cerut toți banii din casă. Aceștia i-au spus că fiul ei a provocat un accident, iar răspunsul ei a fost unul genial.

Citește și: Ultima metodă de înşelăciune online. Cât de uşor cad victimele în plasa atacatorilor: ţi se poate întâmpla şi ţie!

Bătrâna din județul Neamț a ajutat la arestarea celor doi escroci care voiau să o păcălească prin metoda „Accidentul”. Era aproape de miezul nopții când tanti Catina Chimpu, o bună de 80 de ani, a primit apelul. Un bărbat i-a spus prin telefom că este chiar fiul ei și că a provocat un accident de mașină, cerâdu-i toți banii din casă pentru a plăti tratamentul victimelor.

Bătrâna, al cărui fiu locuiește la Iași, s-a speriat și a promis că va da banii pe care îi avea strânși. După ce și-a revenit din șoc, a sunat-o pe fiica ei, iar aceasta a anunțat poliția. La cererea polițiștilor, femeia a răspuns la următoarele apeluri ale escrocilor și a ajutat astfel la reținerea a doouă persoane, un bărbat și o femeie.

Citește și: Poliţia pune toată Europa în alertă. Noua metodă prin care hoţii fură din banii scoşi de la bancomat

Cei doi escroci au fost prinși în flagrant când s-au dat drept avocați și au spus că aveau să-l scape pe fiul bătrânei de probleme. Vecinii bătrânei cred că escrocii au primit informații de la cineva din sat care ar vrea răul familiei ei.