Ţara care vine cu o ofertă inedită pentru turişti. Îţi dă 3.000 de dolari dacă te îmbolnăveşti de coronavirus

 Uzbekistan vine cu o ofertă inedită pentru turişti. Autorităţile au anunţat că oferă 3000 de dolari celor care se infecteată cu coronavirus în timpul vacanţei petrecute în această ţară, potrivit CNN.   

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 16:37
Ţara care vine cu o ofertă inedită pentru turişti. Îţi dă 3.000 de dolari dacă te îmbolnăveşti de coronavirus

Oferta face parte dintr-o campanie numită „Uzbekistan: garanția unei călătorii sigure”, inițiată de autorități pentru a-i asigura pe turiști că nu există niciun pericol pentru a se infecta în țara lor.

Şi alte ţări au recurs la diferite oferte pentru a-i convinge pe turişti să le treacă graniţele. De exemplu, în Bulgaria aceştia nu mai trebuie să plătească pentru șezlonguri, umbrele și nici pentru mese, pe plaje. 

Oferte interesante vin și din ţările mai exotice. Astfel, stațiune mexicană Cancun a lansat campania „Vino în Cancun 2×1”, care oferă două nopți de cazare gratuit la fiecare două nopți plătite, dar și returnarea costului unui bilet de avion pentru cei care vin cu un partener. să-și petreacă vacanța aici, potrivit stirileprotv.ro. 

În Elveția, agenția Geneva Tourism a lansat pachetul „Geneva Boxes”, care oferă discount de până la 65 la sută pentru cazări la hotel sau pentru city-break-uri.

Citeşte şi Încă patru turişti români, confirmaţi cu coronavirus. Grecia schimbă iar regulile