Ţara în care nu există niciun caz de coronavirus. Guvernul a luat măsuri drastice

În timp ce puterile lumii se luptă cu recordurile generate de cazurile de coronavirus, există o ţară care nu a raportat nici măcar o infectare. Guvernul a luat măsuri drastice încă de la începutul pandemiei şi astfel a evitat o nenorocire.  

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 12:04
Ţara în care nu există niciun caz de coronavirus. Guvernul a luat măsuri drastice

Astfel, în Samoa Americană nu există nici măcar un caz de coronavirus. Conducerea ţării a închis toate frontierele şi a suspendat toate zobrurile. Din păcate, 500 de persoane au fost despărţite de familiile lor. Printre aceştia se numără şi o femeie în vârstă de 38 de ani. Aceasta a plecat înainte de pandemie în Statele Unite, în California, pentru a se trata de cancer. Femeia suferă enorm, pentru că nu-și poate revedea copilul de atâta timp.

„Acum sunt blocată aici. Nu am familie, sunt doar eu. Este devastator, pentru că mi-am lăsat fiica în urmă. Tot ce-mi doresc este să-mi revăd fiica și familia. Vreau doar să ne îmbrățișăm, e tot ceea ce am nevoie”, spune Veavea Crysta.

Samoa e reprezentată de fapt de două insule cu o populație de 196.000, respectiv 55.000 de locuitori, descoperite de olandezi în prima jumătate a secolului XVIII. La sfârșitul secolului XIX au fost ocupate de SUA, Marea Britanie și Germania. Samoa de Vest a aparținut Germaniei, dar a intrat sub protecția celor din Noua Zeelandă, iar din 1962 a devenit stat idependent. Samoa de Est aparține americanilor. 

 


loading...