Ţara în care se parchează cel mai prost FOTO

Şoferi care îşi parchează maşinile în aşa fel încât mai mult încurcă traficul există în întreaga lume, însă o ţară pare să fie campioană la acest aspect, aici existând şi un site special creat pentru a posta imagini cu maşini parcate neregulamentar.

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 10:50
Ţara în care se parchează cel mai prost FOTO

Şoferii din Kazahstan au obiceiuri de parcare foarte ciudate, aceştia alegând să lase maşinile în cele mai neobişnuite, şi bineînţeles, neregulamentare locuri, scrie dailymail.co.uk.

Un site creat pentru a arăta aceste obiceiuri de parcare se bucură de succes în ţară. Imaginile postate pe site arată maşini parcate în mijlocul drumului, în ronduri de flori sau pe treceri de pietoni. Se poate vedea chiar şi o limuzină parcată între alte maşini, care însă blochează o întreagă bandă de circulaţie.

Site-ul a fost creat de Roman Slegin, un şofer din oraşul Almaty care a vrut să îi facă de ruşine pe compatrioţii săi care nu ştiu să parcheze. Pe site sunt postate peste 1.500 de fotografii, iar numărul acestora creşte rapid.

Pagina de internet a devenit atât de populară încăt poliţia din oraş s-a oferit să verifice fotografiile şi să-i amendeze pe şoferii care au parcat neregulamentar.loading...