Ţara în care valul doi de coronavirus face ravagii. Astăzi a închis din nou bazele sportive

Autorităţile oraşului Beijing au decis, luni, să închidă din nou bazele sportive din capitala Chinei, între care renumita arenă "Cuib de Pasăre", care a găzduit Jocurile Olimpice din 2008 şi Campionatele Mondiale de atletism din 2015.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 11:43
Ţara în care valul doi de coronavirus face ravagii. Astăzi a închis din nou bazele sportive

Această măsură a fost decisă ca urmare a reapariţiei cazurilor de infectare cu Covid-19, a anunţat primăria din Beijing. De asemenea, un înalt responsabil municipal a adăugat că zonele rezidenţiale vor reintroduce măsurarea temperaturii corporale la intrare, măsură ce fusese suspendată, şi interzicerea accesului persoanelor străine.

În ultimele 24 de ore, 49 de cazuri noi au fost înregistrate în toată ţara, dintre care 36 la Beijing, o metropolă cu peste 20 de milioane de locuitori, până în prezent relativ scutită de epidemie.

În total, China a înregistrat de la începutul epidemiei peste 83.000 de cazuri de contaminare, dintre care 4.634 fatale.

Superliga de fotbal a Chinei trebuia să înceapă pe 22 februarie, dar activităţile sportive au fost suspendate de pandemia de coronavirus. Federaţia chineză de fotbal (CFA) a pregătit mai multe planuri pentru startul sezonului 2020 la sfârşitul lunii iunie sau începutul lunii iulie.