Tărâmul de poveste din inima Apusenilor. Satul de vacanţă Viewtopia, locul secret unde te poţi relaxa în concediu

Satul de vacanţă Viewtopia din inima Apusenilor este locul ideal pentru cei care vor să petreacă o vacanţă de neuitat în mijlocul naturii.

10 iul. 2022, 08:19

Tărâmul de poveste din inima Apusenilor. Dacă vrei să te bucuri de o escapadă de weekend într-un loc desprins din basme îţi recomandăm Viewtopia.

Tărâmul de poveste din inima Apusenilor. Unde te poţi simţi ca în basmele din copilărie

Citeşte şi De ce litoralul românesc este pustiu. Stațiunea din străinătate plină până la refuz

Viewtopia se află în inima Apusenilor, la limita județelor Bihor și Cluj. Locaţia se află pe Valea Drăganului,  la circa 100 metri soseaua principală, într-un loc intim și liniștit.

Aici, vei descoperi două căsuţe absolut fermecătoare. Una dintre ele se numește Căsuța Mexicană, iar cealaltă Căsuța Albastră.

Cele două căsuțe au fost restaurate cu  pasiune pentru lemn și au primit o frumusețe copleșitoare. Materialele folosite sunt cu preponderență naturale, găsite la locul construcției – lemn, piatră, lut și stuf.

Acestea sunt înconjurate de trei văi care le dau un farmec și mai aparte. În grădina plină de liniște ai parte filigorii unde îți poți savura cafeaua de dimineață, îți iei porția de vitamina D de la domnul Soare sau îți poți asculta gândurile.

Casuta Albastra are o capacitate de cazare de 6 persoane. Este formată din 3 dormitoare, din care 2 cu pat matrimonial și 1 cameră cu 2 paturi single, 1 bucătărie complet utilată, 2 băi, loc de luat masa și living, potrivit romandra.ro. 

În căsuţa mexicană se pot caza patru persoane, fiind formată din două paturi duble (din care unul la mezzanine), o bucătărie complet utilată și o baie.

În zonă poţi vizita următoarele locuri:

– Barajul Drăgan Floroiu;

– Cascada Valul Miresei;

– Casa Memorială Octavian Goga (Ciucea);

– Cetatea Bologa;

– Moara de Apă de la Bologa;

– Arborele Sequoia;

– Lacul Beliș Fântânele.

Citeşte şi Unul din doi români își permite să meargă în concediu în 2022. Un număr mare are buget limitat