„Ţăranul cu Maserati” bătut la Londra de o româncă VIDEO

Petre Crăete, cunoscut ca "Ţăranul cu Maserati", a fost lovit cu geanta în cap de o româncă, pe străzile Londrei. Scena a avut loc în momentul în care Crăete se afla în faţa unui teatru, iar o doamnă l-a recunoscut şi i-a reproşat că-i face de râs pe românii care muncesc cinstit în Marea Britanie.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 12:53
„Ţăranul cu Maserati” bătut la Londra de o româncă VIDEO

În timp ce se filma în faţa unui teatru, cu un pahar de vin roşu în mână, „Ţăranul cu Maserati” a fost abordat de o româncă. Aceasta l-a bruscat şi i-a dat cu geanta în cap, dându-i astfel o lecţie „ţâranului”, pe motivul că acesta îi face de ruşine pe toţi românii de peste hotare, fiind un exemplu negativ.

Filmuleţul a fost încărcat pe YouTube chiar de Petre Crăete. În descrierea clipului, el spune că iniţial nu a vrut să-l încarce, dar că a decis să facă acest lucru pentru că „românii ne fac de râs prin comportamentul lor, oriunde ar fi”.

„Ţăranul cu Maserati” a devenit celebru pe internet după ce a început să posteze filmuleţe în care se laudă cu banii pe care-i face sau cu averea care de fapt aparţine patronului său.