Târgovişte: Un copac a căzut peste două maşini aflate în trafic; nu există răniţi

Două maşini au fost avariate, vineri, după ce un castan de pe o stradă din Târgovişte s-a rupt din rădăcini şi a căzut peste cele două autoturisme care se aflau în trafic, şoferii şi pasagerii scăpând nevătămaţi.

RomaniaTV.net
30 aug. 2013, 10:07
Târgovişte: Un copac a căzut peste două maşini aflate în trafic; nu există răniţi

Castanul smuls din rădăcini a căzut peste un autoturism Renault Megane, în care erau şoferul şi doi pasageri, şi peste un autoturism Volskwagen în care se afla doar şoferul, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din Târgovişte, când cele două maşini urma să intre într-un sens giratoriu.

În urma prăbuşirii copacului a fost distrus parbrizul primului autoturism şi plafonul celuilalt, însă nicio persoană nu a fost rănită.

În cădere, copacul a rupt şi câteva cabluri ancorate pe stâlpii de electricitate, iar la faţa locului au ajuns pompieri militari, care lucrează pentru tăierea arborelui, traficul rutier pe bulevardul Tudor Vladimirescu fiind blocat timp de aproximativ o jumătate de oră şi deviat pe alte străzi din oraş.

„Pompierii lucrează în acest moment pentru îndepărtarea copacului căzut peste maşini. Nu a fost furtună în Târgovişte, dar în zonă plouă. Arborele este un castan care probabil s-a îngreunat din cauza apei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Dâmboviţa, maior Eduard Ţelea.