Târgul animalelor de companie, Pet Expo 2012, va avea loc între 22-24 iunie

Cea de-a patra ediţie a PetExpo România, un târg profesionist dedicat animalelor de companie şi iubitorilor de animale, va fi organizată în perioada 22 - 24 iunie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 07:41
Târgul animalelor de companie, Pet Expo 2012, va avea loc între 22-24 iunie

Pet Expo este oglinda pieţei româneşti pentru produse şi servicii dedicate animalelor de companie şi iubitorilor acestora.

Totodată, Pet Expo este punctul de întâlnire între companii producătoare, firme de import, distribuitori, companii de servicii şi consumatori, creând astfel o imagine asupra lanţului de distribuţie în industria animalelor de companie, de la producător la consumatorul final.

La Pet Expo este dedicat tuturor tipurilor de animale de companie. Astfel, cei care au sau care îşi doresc să devină posesorii unui căţel sau ai unei pisici, ai unei rozătoare, ai unei broscuţe sau ai unui papagal vorbitor, ai unei reptile sau ai unui păianjen uriaş sunt invitaţi să participe la eveniment. Acvariile reprezintă, de asemenea, o secţiune importantă a târgului.

La ediţiile din 2010 şi 2011, la PetExpo au participat peste 20.000 de oameni.