Târgul de Crăciun de la Sibiu, organizat şi anul acesta în ciuda pandemiei de COVID-19

Târgul de Crăciun de la Sibiu îşi va deschide porţile pe 13 noiembrie. În contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii târgului de Crăciun anunţă că cea de 14 ediţie va fi una adaptată pentru a putea oferi siguranță vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare. "Suprafața evenimentului a fost lărgită considerabil, adăugând și Piața Mică și Str. Nicolae Bălcescu la zona de vizitat. Spațiile de plimbare din Piața Mare sunt lărgite, zona de gastronomie organziată cu locuri suficiente pentru stat la masă (în picioare), iar purtarea măștii va fi obligatorie", anunţă organozatorii. 

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 15:00
Târgul de Crăciun de la Sibiu, organizat şi anul acesta în ciuda pandemiei de COVID-19

Târgul de Crăciun de la Sibiu se desfășura în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, între orele 11.00 – 22.00. În contextul pandemiei de coronavirus, ediția a 14-a a târgului va fi una adaptată pentru a putea oferi siguranța necesară vizitatorilor și spațiu suficient pentru distanțare.

„Suprafața evenimentului a fost lărgită considerabil, adăugând și Piața Mică și Str. Nicolae Bălcescu la zona de vizitat. Spațiile de plimbare din Piața Mare sunt lărgite, zona de gastronomie organziată cu locuri suficiente pentru stat la masă (în picioare) iar purtarea măștii va fi obligatorie. În rest, atmosfera va fi în continuare una feerică și pozitivă, ca să intrăm în spiritul Sărbătorilor”, anunţă organizatorii.

La Târgul de Crăciun de la Sibiu sunt aşteptaţi peste 100 de expozanți. Printre atracții târgului se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber și Parcul lui Moș Crăciun. 

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste, promit organizatorii.


loading...