Târgul de Crăciun se deschide de vineri în București. Intrarea se face doar cu prezentarea certificatului verde

Târgul de Crăciun din București se deschide de vineri, 26 noiembrie. Şi tot de vineri, de la ora 18, se aprinde iluminatul festiv în centrul Capitalei.

25 nov. 2021, 21:59
Târgul de Crăciun se deschide de vineri în București. Intrarea se face doar cu prezentarea certificatului verde

Târgul de Crăciun din București va fi instalat în Piața Universității. Iluminatul festiv se aprinde la ora 18, atât în târg, cât și în centrul Capitalei. Elementele decorative sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piața Universității, Piața Romană, rond Piața Presei și rond Beijing.

Anul acesta vor avea loc trei evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă în București. Unul dintre ele în Piața Universității, altul în Centrul Vechi și pe bulevardul Decebal.

Cât e prețul biletului de intrare la Târgul de Crăciun

Bucureștenii și nu numai se pot bucura, în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, de Bucharest Christmas Market. Evenimentul își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului.

Se dă startul de pe 26 noiembrie, începând cu ora 12.00.  Vizitatorii vor găsi zilnic (de luni până vineri de la 12.00 la 22:00 și sâmbătă și duminică de la 10.00 la 22.00) inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

„La cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market, momentele speciale vor fi petrecute alături de cei dragi în aer liber, într-un decor de poveste. Bradul care va fi amplasat în Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate. Programul va fi completat de muzică ambientală și momente speciale dedicate sărbătorii Crăciunului.

Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel și se vor întâlni cu Moș Crăciun și elfii săi, care vor sosi negreșit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorințele.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura în condiții speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranța vizitatorilor, a expozanților și a personalului rămâne primordială.

Astfel, pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market”, a transmis Primăria Capitalei.

Bilete disponibile pe Entertix.ro

Consultați REGULAMENTUL complet.

Accesul e permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde

Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic actual, conform legislației în vigoare, accesul participanților este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19.

Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.


loading...
Partenerii noștri