Tăriceanu: "Am fost întotdeauna impresionat de statura morală a Regelui Mihai"

Publicat: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 21:47 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 21:47 // Sursa: romaniatv.net

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a declarat, sâmbătă seară, că alături de mii de români a adus un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai, cel care "a purtat de-a lungul vieţii pe umerii săi o uriaşă responsabilitate faţă de Ţară şi poporul român".

Călin Ppescu Tăriceanu a postat un mesaj pe Facebook.

"Am fost întotdeauna impresionat de statura sa morală, a unui om de o măreaţă demnitate şi o admirabilă modestie. Am sperat mereu, noi românii, în inimile noastre, ca această zi, în care să îl conducem pe ultimul drum, să nu vină niciodată", a scris Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a mai spus că Regele Mihai a lăsat României o lecţie despre ce înseamnă sacrificiul: "Majestatea Sa a lăsat pentru România un nume, o lecţie despre ce înseamnă sacrificiu, dar şi un exemplu al valenţelor celor mai profunde pe care le poate căpăta dragostea de ţară. Majestatea Sa nu a încetat să îşi iubească poporul, trecând - într-o manieră în care doar un Rege şi un om cu inimă nobilă poate să ierte - peste toate nedreptăţile la care a fost supus. Ne rămâne de la Majestatea Sa puterea exemplului: de a sluji cu devotament patria, cu demnitate şi modestie, cu gândul la binele ei, chiar dacă sorţii sunt potrivnici".

"Vă mulţumim, Majestate, pentru munca neobosită în folosul românilor şi pentru credinţa nestrămutată în viitorul acestei Ţări. Dumnezeu să-L odihnească în pacea Sa eternă!", a încheiat Tăriceanu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Popescu Tăriceanu inmormantare Regele Mihai I Regele Mihai I
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H