Tăriceanu: Am votat cu convingerea că România trebuie să pornească pe un nou drum VIDEO

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu s-a prezentat la vot împreună cu primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, şi cu un alt liberal, Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 07:01
Tăriceanu: Am votat cu convingerea că România trebuie să pornească pe un nou drum VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a votat la Liceul „Mihail Sadoveanu”, duminică dimineaţă, în jurul orei 8.40.

Fostul premier a declarat că a votat „pentru victoria USL şi cu convingerea că acesta este un moment în care România trebuie să pornească pe un nou drum”. „România trebuie să pornească pe un nou drum, al ieşirii din criza economică, din criza politică şi socială în care se află de peste trei ani şi jumătate. Cetăţenii s-au săturat de dispute politice, de instabilitate, de un viitor care nu se configurează cum oamenii se aşteaptă. Am votat ca România să-şi regăsească drumul către valorile democratice„, a spus Tăriceanu.

CITEŞTE ŞI: ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Zeci de secţii de votare închise sau fără curent din cauza viscolului

Am votat pentru echipa pe care am susţinut-o în această campanie, o echipă responsabilă şi serioasă, care poate să realizeze aşteptările cetăţenilor„, a spus Andrei Chiliman.

Ludovic Orban, a precizat că pe lângă votul acordat „pentru ca cetăţenii din Sectorul 1 să aibă în Parlament o reprezentare la nivelul exigenţelor lor„, a votat „un pic şi împotriva mitocăniei, a hoţiei, a abuzului, a arbitrariului şi împoriva sfidării cetăţenilor„.