Tăriceanu, anunţ-bombă! Metroul spre Drumul Taberei va fi închis după alegeri. Cetăţenii sunt în pericol!

Călin Popescu-Tăriceanu a făcut un anunţ teribil pentru locuitorii din Drumul Taberei care s-au bucurat de deschiderea noii linii de metrou. "Magistrala M5 s-ar putea închide după alegerile locale, pentru noi lucrări", a declarat liderul ALDE.

22 sept. 2020, 04:30
Tăriceanu, anunţ-bombă! Metroul spre Drumul Taberei va fi închis după alegeri. Cetăţenii sunt în pericol!

„Despre linia de metrou care s-a deschis în Drumul Taberei am aflat că au început să apară primele defecţiuni la lucrările de la staţiile de metrou. Se preconizează ca după alegeri linia de metrou să fie o perioadă închisă ca să fie remediate problemele. Avem de-a face cu siguranţa circulaţiei, sunt în pericol cetăţenii. Nici la linia de tren dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni nu sunt gata lucrările, ministrul Bode preconiza deschiderea pe 12 decembrie”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu propune ÎNCHIDEREA ŞCOLILOR: Haideţi să oprim închisoarea asta pentru copii şi să ne organizăm

De altfel, la doar câteva zile de la inaugurare, problemele continuă la metroul Drumul Taberei. La stația Eroilor 2, un tablou electric are ușa deschisă încă din ziua inaugurării și oricine poate lăsa în orice moment stația în beznă. Pe peron, altă surpriză: un panou de plastic, care ar trebui să protejeze scara rulantă, s-a spart. O lucrare care a costat peste 3 miliarde de euro, anunţă Antena 3. În aceeași stație, turnichetele s-au defectat, iar muncitorii lucrează de zor la reparaţii. Pe holurile de la Academia Militară, elemente de design au început să se desprindă de pe pereți. La stația Parc Drumul Taberei, mla unul din accese, scara rulantă s-a stricat.