Tăriceanu, atac furibund la adresa USR: „Sub pojghiţa de aparent civism al haştagiştilor se ascunde bolşevismul sadea”

În contextul scandalului creat în jurul alegerilor locale de la Sectorul 1, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a răbufnit într-o postare pe Facebook, acuzându-i pe USR-işti de ipocrizie. Mai exact, Tăriceanu îi acuză pe aceştia că nu sunt decât nişte "bolşevici sadea, acoperiţi de o pojghiţă de aparent civism". În acest mod, liderul ALDE îşi explică faptul că useriştii împiedică renumărarea voturilor.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 05:09
Tăriceanu, atac furibund la adresa USR: „Sub pojghiţa de aparent civism al haştagiştilor se ascunde bolşevismul sadea”

Cei care au crezut în atașamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-și dea seama că totul este doar o spoială și dacă zgârii puțin pojghița de aparent civism al haștagiștilor constați că sub ea se ascund niște bolșevici sadea! Asta este explicația cea mai simplă pentru presiunile pe care USR-iștii le fac pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1!

Este clar că acolo s-a întâmplat ceva necurat. Nu știm cine are dreptate, iar soluția cea mai rapidă este renumărarea voturilor. Se întâmplă și în alte locuri (Călărași, Sectorul 5), doar în locul unde haștagiștii aparent au câștigat nu se mai poate face renumărare.

Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii? Nu este mai bine pentru toți să se elimine orice fel de bănuială? Cam asta ar spune toți oamenii de bun simț, dar asta nu contează pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz și alții ca ei!

Oameni buni, băieții ăștia nici nu au ajuns încă la putere și amenință toată lumea cu pușcăria și tribunalele poporului! Cum credeți că va fi dacă odată chiar vor câștiga puterea?„, se întreabă liderul ALDE pe Facebook.

Citeşte şi Poliţia şi procurorii fac verificări, după apariţia imaginilor cu membri USR umblând cu saci cu voturi VIDEO

Reamintim că în spaţiul public au fost difuzate imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR-PLUS umblă la sacii cu voturi pentru Sectorul 1 al Capitalei. Candidata USR PLUS la Primăria Sector 1 Clotilde Armand a afirmat că imaginile care ar arăta cum membri ai USR sustrag voturi sunt un fake news, fiind surprinse în momentul renumărării voturilor, editând ulterior postarea de mai multe ori, până a ajuns la forma dorită, respectiv „din momentul numărării voturilor”.

La rândul său, liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere anularea alegerilor din Bucureşti, acuzând fraudarea acestora de către USR-PLUS şi solicită demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

 

 

Cei care au crezut în atașamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-și dea seama că totul este doar o…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Miercuri, 30 septembrie 2020