Tăriceanu, către Blaga: L-aţi slujit mereu pe Băsescu!

Liderul PLR, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis duminica lui Vasile Blaga ca si in ziua de azi ar fi fost tot mana dreapta a lui Traian Basescu daca n-ar fi intervenit Elena Udrea, motiv pentru seful campaniei ACL nu are caderea sa vorbeasca despre partidele de dreapta, potrivit stiripesure.ro.

17 aug. 2014, 12:28
Tăriceanu, către Blaga: L-aţi slujit mereu pe Băsescu!

“În declarația făcută sâmbătă la Brașov, m-ați inclus printre cei care au rupt Alianța Dreptate și Adevăr și care acum vă dau lecții despre unificarea dreptei. Afirmațiile dumneavoastră mă obligă să vă împrospătez memoria cu câteva evenimente de notorietate, la care ați participat activ și în care vă veți recunoaște complicitatea. Alianța Dreptate și Adevăr s-a rupt în anul 2007 nu din cauza mea, ci ca urmare a planului urzit de Traian Băsescu în urma căruia eu trebuia să demisionez din funcția de prim ministru din partea PNL, iar PNL urma să fie acaparat politic de PDL și transformat în ”jucăria” sa”, spune Tariceanu intr-un comunicat de presa.

“Ce făceați dumneavoastră atunci ? Erați mâna dreaptă a lui Traian Băsescu, l-ați slujit permanent în cele mai dificile momente. Ba chiar v-ați făcut un titlu de glorie că l-ați salvat de la demitere în 2012, la Referendum, în ciuda majorității covârșitoare a românilor”, a precizat fostul premier.

Claudiu Manda: Ludovic Orban ignoră problema gravă a minciunii lui Iohannis

“Trecerea peste noapte a PDL de la Internaționala Socialistă la Partidul Popular European a fost făcută din rațiuni oportuniste, nicidecum ideologice. Dumneavoastră, Vasile Blaga, ați fi fost și azi executantul ordinelor lui Traian Băsescu, dacă nu ar fi apărut războiul orgoliilor cu Elena Udrea. Asta nu înseamnă că într-un viitor, care se întrevede din ce în ce mai apropiat, nu veți reface relația de subordonare Băsescu-Blaga. Vă leagă nu numai o Istorie întreagă, cât mai ales fondul, același limbaj și aceeași filosofie. Și atunci, cine ar mai putea avea încredere în dumneavoastră? Numai naivii mai cred în proiectele dumneavoastră politice, pe care le etichetați fals a fi ”de dreapta””, sustine liderul PLR.

Olguţa Vasilescu: De ce îl votează Traian Băsescu pe Iohannis, dacă îl atacă?

“Iohannis ? El nu este mai mult decât un personaj de fațadă, care n-are nici cele mai vagi cunoștințe și cultură politică pentru funcția la care l-ați pus să candideze. Zgârcenia în exprimare nu ascunde idei benefice, ci lipsă de idei. I-ar mai fi necesară multă pregătire și mulți ani să ajungă la un nivel cât de cât acceptabil. Jocurile le veți face în continuare dumneavoastră alături de Băsescu”, a mai spus fostul premier.