Tăriceanu, despre criticile la adresa lui Tudorel Toader: Dacă vrei să-i găseşti unuia bube în cap, îi poţi găsi

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi seara că nu crede că Tudorel Toader nu a făcut treabă la Ministerul Justiţiei şi a ţinut să spună că "întotdeauna dacă vrei să-i găseşti unuia bube în cap, îi poţi găsi”.

RomaniaTV.net
16 apr. 2019, 17:30
Tăriceanu, despre criticile la adresa lui Tudorel Toader: Dacă vrei să-i găseşti unuia bube în cap, îi poţi găsi

Întrebat despre nemulţumirile faţă de Tudorel Toader, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat: „Unele nemulţumiri le înţeleg şi altele nu le înţeleg”.

„Astăzi, Tudorel Toader pare să nemulţumească pe toată lumea. Dacă va fi o decizie la nivelul primului ministru, la nivelul CEx al PSD, nu ştiu. Mâine se va discuta cel mai probabil moţiunea simplă depusă de opoziţie pe justiţie. Eu n-am să votez niciodată un demers împotriva unui membru al Guvernului pe care şi noi îl susţinem”, a mai declarat Tăriceanu, citat de News.ro.

El a spus că nu crede că Toader nu a făcut treabă la Ministerul Justiţiei.

„Eu cred că Toader a avut nişte poziţii publice, nişte decizii importante pe care le-a luat, care au contribuit la curăţarea Justiţiei şi a împins în faţă reforma Justiţiei. Au fost oameni care l-au criticat cu sârg, cei din Opoziţie. Sunt oameni care l-au susţinut, printre care m-am numărat şi eu. Sunt oameni acum în PSD care sunt nemulţumiţi. (…) Astăzi, Tudorel Toader pare să nemulţumească pe toată lumea. În final, dacă va fi o decizie la nivelul primului-ministru, dacă va fi o decizie la nivelul Comitetului Executiv al PSD în ceea ce-l priveşte, nu ştiu. (…) Nu cred că Toader nu a făcut treabă. Nu a făcut destul, poate, după unii. Dar, întotdeauna, dacă vrei să găseşti cuiva bube în cap, i le poţi găsi”, a afirmat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că în coaliţie a fost stabilit un calendar în baza căruia la 1 martie trebuia încheiat subiectul justiţie.