Tăriceanu: Dragă Viorica, ţi-am oferit de mai multe ori sprijinul meu pentru a veni în Parlament; vei veni trimisă de Iohannis

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi transmite Vioricăi Dăncilă că i-a oferit de mai multe ori sprijinul pentru a veni în Parlament cu un guvern mai bun, însă acum va veni trimisă de Klaus Iohannis, dar fără el.

28 aug. 2019, 20:28
Tăriceanu: Dragă Viorica, ţi-am oferit de mai multe ori sprijinul meu pentru a veni în Parlament; vei veni trimisă de Iohannis

„Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine…”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seara, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri seara, că Guvernul îşi va continua activitatea şi că va merge în Parlament, unde va încerca să obţină susţinerea necesară, nu pentru că „ţine de scaun”, ci pentru că are o responsabilitate faţă de ţară şi faţă de români. În replică, preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că premierul Viorica Dăncilă este complet ruptă de realitatea societăţii româneşti şi că este înconjurată de oameni care o împiedică să vadă adevărul. Orban a afirmat că Dăncilă este „produsul lui Dragnea”, care probabil o considera „un rebut”. La rândul său, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că partidul său ar putea să susţină un guvern restructurat al PSD, cu condiţia ca Viorica Dăncilă să renunţe la candidatura la alegerile prezidenţiale.