Tăriceanu: În PNL există o anumită somnolenţă democratică VIDEO

Senatorul liberal Călin Popescu-Tăriceanu, fost preşedinte al PNL, s-a declarat îngrijorat joi de "o anumită somnolenţă democratică" din cadrul formaţiunii politice.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 17:34
Tăriceanu: În PNL există o anumită somnolenţă democratică VIDEO

„Ceea ce mă îngrijorează este că în PNL este o anumită somnolenţă democratică. Având în vedere că propunerile mele (n.r. – de modificare a Statutului PNL, respinse prin vot) ar fi permis accederea în structurile de conducere a unor oameni noi, a unor oameni care în mod legitim îşi doresc să acceadă la funcţiile de conducere. În pofida acestui lucru, am văzut o atitudine care pe mine mă decepţionează”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu după şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a precizat că va participa la Congresul PNL ce se va desfăşura vineri şi sâmbătă.

„Eu nu am făcut aceste demersuri dintr-o perspectivă personală. Ca fost preşedinte al partidului, am o singură preocupare – ca partidul acesta să nu ajungă o structură anchilozată în care funcţionează sistemul de a intra în graţiile şefului. Vreau să fie un partid modern, democratic, liberal în care competiţia primează”, a adăugat Tăriceanu.