Tăriceanu: Iohannis ar trebui să-şi dea demisia dacă se dovedeşte implicarea în dosarul Black Cube VIDEO

Iohannis ar trebui să îşi dea demisia de onoare dacă s-ar dovedi implicarea sa în operaţiunea Black Cube, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. Declaraţia preşedintelui Senatului vine în contextul în care au apărut stenograme care o incriminează pe Prima Doamnă.

11 nov. 2016, 07:39
Tăriceanu: Iohannis ar trebui să-şi dea demisia dacă se dovedeşte implicarea în dosarul Black Cube VIDEO

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la România TV că nu poate să certifice autenticitatea documentelor apărute în media despre dosarul „Black Cube”, dar din aceste documente rezulta cu o anumita retinere ca presedintele are anumite motive pentru care ar fi decidentul in aceasta operatiune care ar fi vizat inlocuirea sefei DNA. 

„Daca ar sta lucrurile asa presedintele ar fi intr-o situatie foarte proasta care l-ar obliga la gestul de onoare, demisia din functie”, a punctat Tăriceanu.

Citeşte şi:  Documentul care scoate la lumină amănunte NEŞTIUTE din dosarul Black Cube: Kovesi se crede urâtă, motiv pentru care urăşte femeile

Stenogramele în care se vorbeşte despre Iohannis

DANIEL DRAGOMIR: (…) Acum, am trimis un mesaj preşedintelui, presedintelui actual, deoarece am pe cineva apropiat lui, ce îi spune următoarele: mai vreţi un alt mandat de preşedinte? Deoarece dacă îi veţi mai extinde încă trei ani mandatul, această doamnă îţi va termina mandatul în aprilie 2019. Alegerile prezidențiale au loc în noiembrie 2019.

UDI LEVI: Da. Ea va fi.
DANIEL DRAGOMIR: … E vrea mult… o carieră. Îşi va termina mandatul, va spune: … preşedinte. Ea îţi va aresta soţia şi pe tine, deoarece ai făcut o grămadă de lucruri stupide. Si ea îi va aresta pe toţi din jurul tău.
UDI LEVI: Si gata.
DANIEL DRAGOMIR: Da, si gata.