Ce spune Tăriceanu despre o posibilă nominalizare la MAE: „Mandatul lui Meleşcanu, pe perioadă determinată”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PLR, fostul premier Călin-Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, la România TV,  că nu a discutat cu liderii PSD despre o posibilă nominalizare a sa la conducerea Ministerului de Externe.

17 nov. 2014, 15:21
Ce spune Tăriceanu despre o posibilă nominalizare la MAE: „Mandatul lui Meleşcanu, pe perioadă determinată”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Totuşi, Tăriceanu a adăugat că mandatul lui Teodor Meleşcanu la acest minister fusese stabilit pe o perioadă determinată, pentru a rezolva problemele care au apărut la alegerile prezidenţiale.

„Nu a fost vorba de o nominalizare a mea pentru Ministerul de Externe. Din ce am înţeles, misiunea domnului Meleşcanu a fost pentru a asigura condiţii mai bune pentru votul românilor din străinătate. Sigur că situaţia s-a mai îmbunătăţit, dar nu s-au rezolvat toate problemele. Am înţeles că domnia sa ar fi avut mandat pe perioadă determinată pentru a rezolva aceste probleme.

ingurul responsabil pentru structura guvernului este premierul, dar nu a existat încă o discuţie privind acest fapt. Dar vă pot confirma că PLR va intra la guvernare alături de PSD. Vom intra să facem parte din majoritatea guvernamentală, dar ce e mai important e o analiză privind scorul şi rezultatul aelgerilor, înainte de a discuta despre portofolii, ministere. Nu cred că am greşit eu, dar e un eşec pentru toţi”, a spus Tăriceanu.

Liviu Dragnea le răspunde celor care i-au cerut DEMISIA. Liderul PSD ameninţă cu EXCLUDERI

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat dacă va accepta o funcţie în Guvern, liderul PLR a afirmat: „Deocamdată sunt preşedinte al Senatului, nu am intenţia de a deveni membru al Executivului. Încă nu am discutat aşa ceva”.