Tăriceanu: S-ar putea ca cei din PSD să se trezească şi ei că li s-a umplut paharul cu Băsescu

Publicat: Joi, 18 Septembrie 2014 22:56 // Actualizat: Joi, 18 Septembrie 2014 22:56 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, la România TV, că declaraţiile din ultima vreme ale preşedintelui Traian Băsescu ar putea determina o schimbare de poziţie a PSD în ceee ce priveşte o a treia suspendare a acestuia din funcţie.

Foto: România Tv

Călin Popescu Tăriceanu susţine că scandalul provocat de Traian Băsescu legat de existenţa unui ofiţer acoperit printre candidaţii la alegerile prezidenţiale şi aprecierile preşedintelui legate de unii membri ai Guvernului i-ar putea determina pe social-democraţi să se alăture demersului PLR de suspendare.

"La nivelul PSD există o anumită disponibilitate de analiză, de a avea în vedre elemente tactice şi de factori externi. În final, se face un calcul ce se câştigă şi ce se pierde. Eu sunt mai puţin tentat să-l fac (...) S-ar putea ca cei de la PSD, în faţa acestei campanii furibunde a preşedintelui, să se trezească şi ei că li s-a umplut paharul", a declarat Popescu Tăriceanu.

În opinia preşedintelui Senatului, suspendarea nu ar genera instabilitate, ci i-ar pune capăt. "Mulţi pot spune că suspendarea crează instabilitate. Dar ce stabilitate conferă Traian Băsescu în ochii românilor şi străinilor când vorbeşte de ofiţeri acoperiţi? Un adevărat preşedinte nu-şi permite să facă astfel de afirmaţii", a spus Tăriceanu.

În ce priveşte candidaţii la postul de ministru ce au fost respinşi de Băsescu pe motiv că ar fi fost ofiţeri sub acoperire, Tăriceanu susţine că nu ştie despre cine ar putea fi vorba. "Ca prim-ministru, am avut o singură situaţie când propunerea a fost respinsă de către Traian Băsescu, anume Norica Nicolai, dar explicaţia publică şi privată era legată de mapa profesională. Niciodată nu am avut vreo discuţie cu el în care să facă vreo aluzie la vreo calitate de ofiţer acoperit al unui candidat la postul de ministru", a spus Tăriceanu adăugând că afirmaţia preşedintelui pe acest subiect este menită să deturneze atenţia opiniei publice de la subiectul suspendăriii.

"Ce să facă mai mult decât face? În afară să se suie pe masa de la Cotroceni de mână cu Elena Udrea şi să joace tontoroiul în faţa jurnaliştilor nu are ce să mai facă", a mai spus liderul PLR.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 sep 05:30
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/TO1

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http://Bit.Do/TO2

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/TO3
19 sep 01:33
18 sep 23:33
...o schimbare de poziţie a PSD în ceee ce priveşte o a treia suspendare a acestuia din funcţie. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
18 sep 23:22
...din ultima vreme ale preşedintelui Traian Băsescu ar putea determina o schimbare de poziţie a PSD în ceee ce …read more ...
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H