Tăriceanu şi Şova îi fac rechizitoriul lui Băsescu

Comisia PSD şi PNL care va redacta cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu are în componenţă opt membri, patru de la PSD şi patru de la PNL, printre care Dan Şova şi Călin Popescu Tăriceanu, au precizat, luni, pentru Mediafax, surse din cele două partide.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 17:55
Tăriceanu şi Şova îi fac rechizitoriul lui Băsescu

Potrivit surselor citate, de la PSD în componenţa Comisei vor intra Dan Şova, Florin Iordache, Ioan Chelaru şi, probabil, Toni Greblă.

De la PNL, în componenţa Comisiei vor intra Călin Popescu Tăriceanu, Eugen Nicolăescu, Ciprian Dobre şi Mircea Diaconu, au mai arătat susele menţionate.

Prima şedinţă a Comisiei va avea loc, cel mai probabil, marţi.

Liderii USL au anunţat, luni, că au decis declanşarea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut că acest demers al USL „nu e un moft, nu e o invenţie de agendă” şi a adăugat că este conştient de faptul că „este o lume în care politicienii i-au obişnuit pe toţi cu demersuri care să însemne altceva”.

Antonescu anunţa, luni dimineaţă, că PSD, PNL şi PC urmează să desemneze reprezentanţi proprii într-o comisie comună a USL care să redacteze cererea de suspendare care va fi trimisă Parlamentului.