Tăriceanu: USL e un proiect pe care nu am putut să-l ducem la îndeplinire VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că va încerca să fie un „preşedinte corect şi echidistant”, referindu-se la funcţia de şef al Senatului, în care a fost ales luni. În discursul de investire, el a spus că nu va asista pasiv la ceea ce se întâmplă în societatea românească.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 16:01
Tăriceanu: USL e un proiect pe care nu am putut să-l ducem la îndeplinire VIDEO

„Voi încerca să fiu un preşedinte corect şi echidistant. Nu voi asista pasiv la ceea ce se întâmplă în societatea românească. Voi promova valorile în care cred, valorile drepturilor şi libertăţilor individuale, a celor patru drepturi individuale pe baza cărora s-a construit Uniunea Europeană”, a spus noul şef al Senatului.

De asemenea, el s-a referit şi la USL, despre care a spus că e un proiect care nu a fost dus la îndeplinire.

Proiectul politic USL e un proiect pe care nu am putut să-l ducem la îndeplinire. Nu ne-am îndeplinit misiunea, cei aleşi sub sigla USL. Trebuie să lucrăm împreună pentru o viaţă mai bună pentru cei care ne-au votat. De aceea am acceptat să candidez   pentru această funcţie”, a mai spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales noul şef al Senatului, după demisia lui Crin Antonescu. El a fost ales cu 93 de voturi şi 60 împotrivă.