Tăriceanu: Zarurile au fost aruncate. Există un curent în PNL care vrea ruperea USL

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat că există un curent puternic în PNL privind ruperea USL. În plus, el şi-a exprimat regretul în acest sens şi a adăugat că se va concentra pe refacerea Uniunii Social-Liberale.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 17:12
Tăriceanu: Zarurile au fost aruncate. Există un curent în PNL care vrea ruperea USL

„Am discutat cu unii dintre colegii mei, există un curent de opinie puternic care să ducă la un epilog, pe care eu îl consider greşit, anume ruperea USL. Îl consider greşit pentru un motiv esenţial: noi, PNL, am fost votaţi de cetăţeni sub sigla USL. Ruperea USL va însemna că această încredere care ne-a fost acordată a fost înşelată. E păcat că se întâmplă în acest fel. M-am întâlnit cu mulţi colegi care spun că nu e bine. Par că zarurile au fost aruncate. Sper doar că resursele refacerii USL nu sunt epuizate. Şi mă voi concentra în perioada următoare pe acest obiectiv”, a declarat Tăriceanu.

De asemenea, el a mai spus că şi-ar dori ca o astfel de decizie să nu fie luată acum, ci să se mai aştepte o perioadă, eventual de două săptămâni.

Întrebat dacă va cere amânarea deciziei cu două săptămâni, el a răspuns: „O să vedem, o să ascult opiniile colegilor. Nu am niciun fel de ezitare să-i spun preşedintelui adevărul în faţă”.