Tarifele hotelurilor de pe litoral nu vor creşte deloc în acest sezon, ba chiar vor scădea pe alocuri

Vacanțele pe litoralul românesc nu se vor scumpi în acest sezon, așa cum s-a întâmplat an de an în ultima vreme, ba chiar se vor ieftini, potrivit reprezentanților patronatelor din domeniu.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 14:34
Tarifele hotelurilor de pe litoral nu vor creşte deloc în acest sezon, ba chiar vor scădea pe alocuri

Reprezentanții patronatelor au declarat că nu vor scumpi sejururile în acest an, în încercarea de a recupera pierderile cauzate de nefuncționarea în luna mai.

„Nu cresc tarifele, ba chiar le vom reduce, pentru a veni în sprijinul oamenilor”, a susținut Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), potrivit profit.ro. 

Citeşte şi: Turiştii ar putea fi testaţi pentru coronavirus la intrarea în staţiunile de pe litoral. Propunerea prefectului de Constanţa

La rândul său, Nicolae Bucovală, președintele Organizației Patronale Mamaia Constanța, a confirmat că „nu se mișcă în sus tarifele”, ba chiar vor fi reduse, nuanțând însă cu sintagma „pe alocuri, dacă va fi cazul”.

El a afirmat că că hotelierii vor veni cu multe investiții în acest sezon, astfel încât turistul să se simtă protejat în vacanță pe litoral.